deflektor Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 witam. mam problem z karta avertv hybridtv+fm cardbus. otoz jak skanuje wszystkie programy to sie znjaduja, super jakosc obrazu. ale tylko obrazu bo dzwiek sniezy na niemal wszystkich programach oprocz:tvp1 i 2, tvpolonia, tvn, polsat. dosc dziwne. reszta programo kompletnie sniezy. mial ktos podobny problem z posiadaczy averow? chodzi mi w zasadzie jak i co ustawic zeby dzwiek byl dobry na wszystkich programach. dodam ze zmienianie palow i secamow nie pomaga :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Hmmmm. Nie znam tej karty i nie bardzo wiem co to jest, ale takie objawy są charakterystyczne dla urządzeń telewizyjnych które mają pośrednią fonii tylko na częstotliwości 5,5MHz - standart zachodni, tymczasem w Polsce wciąż stosuje się pośrednią na 6,5MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...