sender28 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Chciałem zapytać się osób które się na tym znają jaką trzeba wpisać komendę w linii komend windowns xp aby wyświetlilo sie: to PS chodzi mi tylko o to okienka a nic innego nie wchodzi w gre. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muldzio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 napisz do czego Ci to, moze uda sie wymyslic inne rozwiazanie, nie slyszalem jeszcze o takiej komendzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirasjer Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) mozesz zobaczyc na stronie: http://www.nvision.pl/forum/lofiversion/index.php/t1366.html nie jest to komenda do pokazania tego okienka ale do zamkniecia systemu Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Kirasjer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 dokladnie to potrzebuje to do programu obslugującego pilota MAXTER..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 chodzi ci o to zebys mogl wylaczyc, zrestartowac lub wylogowac sie? sa do tego komendy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 chodzi co o alt+F4 ? czy o to zeby sobie zrobic ikonke na pulpicie ze jak sie na nia kliknie dwukrotnie to sie np, komputer wylaczy albo uruchomi ponownie ? bo nie bardzo wiem o so chozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 chce zeby po nacisnieciu przycisku POWER na pilocie pokazalo sie to okienko co jest na samej górze posta..... <_< o to mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...