lgolebio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Dzisiaj padł mi router :mur: (zresztą nie pierwszy raz) Asmaxa (BR-804). Nie opłaca mi się go naprawiać bo okres gwarancyjny już minął. Jaki zatem polecacie (może być nawet bez wbudowanego switcha bo takowy już posiadam). Rozważam ten zakup, co o nim myślicie?? Podkreślam, że przez cały okres działania mojego Asmaxa nie miałem z nim żadnych problemów z siecią i wogóle, więc ufam w jego niezawodność. Padł poraz drugi bo był mocno eksploatowany i nie chce mi się go oddawać w ręce "specjalistów". Zastanawiałem się też nad D-Linkiem Tu ale sam nie wiem, który lepszy. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 bierz d linka mam taki do wi fi nawet nie pamietam jak wyglonda:D postawiłem i działa bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam Dzisiaj padł mi router :mur: (zresztą nie pierwszy raz) Asmaxa (BR-804). Nie opłaca mi się go naprawiać bo okres gwarancyjny już minął. Jaki zatem polecacie (może być nawet bez wbudowanego switcha bo takowy już posiadam). Rozważam ten zakup, co o nim myślicie?? Podkreślam, że przez cały okres działania mojego Asmaxa nie miałem z nim żadnych problemów z siecią i wogóle, więc ufam w jego niezawodność. Padł poraz drugi bo był mocno eksploatowany i nie chce mi się go oddawać w ręce "specjalistów". Zastanawiałem się też nad D-Linkiem Tu ale sam nie wiem, który lepszy. <_< Z tego co czytałem swego czasu, to ten dlink i asmax to są prawie identyczne routery. jedyną różnicą między nimi jest to, że dlink nie ma możliwości grzebania w ttlach pakietów. Ja bym wybrał asmaxa, właśnie ze względu na ttle i cenę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...