molu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mialem dzis smialy plan B) wlutowania koncowek do kadeta-niestety przesadzilem z temperatura i sie rozlutował :mur: :angry: Chyba zrobienie chlodniczki jest ponad moje sily i kupie cos gotowego :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) walcz ja tez mam taki model tylko że musiał być skrócony i nie przetrwał tego ;) distal klej i możesz powalczyć imo, no chyba że rozlutowałeś kanały..;/ Edytowane 10 Stycznia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Walcz do ostatniej chwili :) W razie czego lezy u mnie taki sam kadet w domu i zalega jesli potrzebujesz moge Ci go tanio odsprzedać :) Pozdrawiam, Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 To normalne że mógł sie rozlutować cały... nic nie poległo i sie nie straciło tylko musisz teraz złożyć to do kupy tak jak chcesz i zlutować. Trzymam kciuki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 molu -> "lutowałeś" na kuchence? Jeśli tak, trzeba było zastosować patent z mokrym ręcznikiem (tudzież inną szmatą ;-)). Na jednym ze zdjęć widzę wyciek cyny pomiędzy kanałami-lamelami- może to okazać się przyczyną nieszczelności nawet po zlutowaniu pokryw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 molu -> "lutowałeś" na kuchence? Jeśli tak, trzeba było zastosować patent z mokrym ręcznikiem (tudzież inną szmatą ;-)). Na jednym ze zdjęć widzę wyciek cyny pomiędzy kanałami-lamelami- może to okazać się przyczyną nieszczelności nawet po zlutowaniu pokryw. Grzalem palnikiem - ten wyciek cyny tez mnie niepokoi :-| wiec raczej nie bede juz nic z nią rzeźbil . pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie przejmoj sie ja tez swojego rozlutowalem kij mu woko teraz mam lepsze tylko nie mam kiedy ich zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 mam taka samo dokaldnie chlodnice i ostatnio po wyciece na dwor wyraznie gdzies sie rozlutowala (lekko cieknie) podejzewam ze z zimna gdzies musial puscic lut:/ jak to najprosciej naprawic? bo mi sie nie usmiecha co rano dolweanie plynu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...