Kroopek123 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mialem wersje 8.1 i teraz mam 9.o c jak mozna odinstalowac wesje 9.0c da sie jakos bo wiem?? ze xp ma juz w sobie 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jezeli zainstalowales sp2 to musisz go usunac i wtedy razem z nim pojdzie dx (chyba), jezeli tylko samego dx doinstalowales to mozesz go usunac za pomoca programy dx destroyer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroopek123 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) a mas moze linka do tego directx destoyer a i niemam sp2 Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Kroopek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 dx destroyera nie znalazłem na googlach, ale masz tuaj dx uninstaller :) btw. też mógłbyś użyć :google: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...