copycd Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Temat powracający jak bumerang- otóż kupuje nową płytke i zastanawiam się nad wyborem, myśle o Micro-Star KT3 ULTRA. Czy moglibyscie mi doradzić czy jest to dobry wybór czy lepiej wybrać coś innego. Interesuje mnie coś na socketA, KT266A lub 333,oczywiscie DDR, cena ok 500,może być troche więcej. Z góry wilekie dzięki za pomoc. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 No jezeli ma byc to plyta do Overclocking to polecam plyte ktora posiadam Epox8kha+..jezeli bedziesz mial odblokowany mnoznik procka to ten duren spokojnie powinien ci pujsc na FSB160-166..Synchronicznie a niesynchronicznie to i na 199-200.JA usiebie ustawilem na 156 w powodu wydzielaniia sie temp.a tak pracowalem na 160-166 synchronicznie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Kup MSI KT3 - płytka jest ok - a za ok 560-600 zł kupisz MSI KT3 Ultra -Aru która ma USB 2.0, Raid, i dżwięk wielokanałowy. A do o/c jest całkiem, całkiem............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 za tą cenę to chyba ten EPOX będzie najlepszy (nie polecam MSI) ewentualnie jesli zalezy ci na stabilnosci to Gigabyte a na nim też się podkręci tylko nie ma aż tylu funkcji EPOX 8K3A KT333 540zł może nawet taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 MSI to bardzo dobra płyta. Stabilna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 MSI bardzo dobra płyta........... tylko czemu we wszystkich testach na świecie jakie widziałem plasuje się na samym końcu rankingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 8) nic dodać nic ujac Epox 8kha+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 MSI bardzo dobra płyta........... tylko czemu we wszystkich testach na świecie jakie widziałem plasuje się na samym końcu rankingu. ciekawy rankingi chyba widziałeś - czyżby ECS wyprzedził MSI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 MSI bardzo dobra płyta........... tylko czemu we wszystkich testach na świecie jakie widziałem plasuje się na samym końcu rankingu. Z tych "wszystkich" rankingow zapodaj choc kilka. Dotad testy jakie widzialem byly z plusem dla tej plyty. Sam mam zamiar ja kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teha Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Zdecydowanie EPOX 8K3A -ta plyta jest zajebista do podkrecania! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Msi KT3 Ultra jest jedną z szybszych płyt ! Masz do wyboru : MSI KT3 Ultra Soltek na Kt333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Polecam MSi sam jezdziłem na 6330 /K7Pro2A/ 2A teraz mam 6330ver5.0B/K7Turbo2/ to sa dosc stare modele jeszcze na sdramy ale polecam ta firme sprzedaje troche ich plyt i sa oki MS-KT3U..Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Polecam MSi sam jezdziłem na 6330 /K7Pro2A/ 2A teraz mam 6330ver5.0B/K7Turbo2/ to sa dosc stare modele jeszcze na sdramy ale polecam ta firme sprzedaje troche ich plyt i sa oki MS-KT3U..PolecamMam do sprzedania tą K7 Turbo 2 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 A co sądzicie o płycie Gigabyte GA-7VTXE+ (KT266A/ATA133) :?: cena tej płytki to jakieś 400zł, a że dobrej marki więc powinna być stabilna i pewnie dobra do overclockingu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 A co sądzicie o płycie Gigabyte GA-7VTXE+ (KT266A/ATA133) :?: cena tej płytki to jakieś 400zł, a że dobrej marki więc powinna być stabilna i pewnie dobra do overclockingu :? miałem nawet zamiar ją kupić ale narazie poczekam bo stwierdziłem że obejdę się bez DDR, do moich zastosowań wystarcza to co mam na razie a już niedlugo wchodzi KT333A ale mysle ze za ta cena to sie opyla plyty nie sa najwydajniejsze ale mieszcza sie w czolowce , napewno sa super stabilne, roznica miedzy najwydajniejszymi nie przekracza 5FPS w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 A co sądzicie o Solteku DRV5??? KT333 i dla leniwych Redstorm overclocking??? No i cena około 460 zł. Sam się takiej przyglądam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja musiałem szybko kupić jakąś płytę bo mój Soltek SL7-KAV spłonoł, a że miałem malo kasy to kupilem Chaintecha 7KJD (AMD760+VT8231) za 260 złociszy, no i chyba miałem farta bo płyta chodzi z FSB 160Mhz (Duron850@1040), no i do pamięci też chyba miałem farta bo kopiłem moduły ELIXIR PC2100 CL2,5 a przy 160Mhz chodzą na CL2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...