Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam !!! Proszę o poradę gdyż mam do wyboru takie dwie karty na PCIE i nie mogę się zdecydować: POWERCOLOR RADEON X800GT 256MB DDR3 256bit GPU - 475 MHz RAM - 980 MHz SM 2.0 mały radiator z dosyć głośnym wentylem lub HIS RADEON X1300PRO PX 256MB DDR2 128bit ICQ GPU - 600 MHz RAM - 800 MHz SM 3.0 w miarę cichy wentyl i olbrzymi radiator ICQ - ok 20dB (obie karty mam w domu - muszę tylko wybrać jedną - lepszą oczywiście B) ) Za wszelkie rady z góry dzięki (jeśli możecie to uzasadnijcie wypowiedź) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie ma sie nad czym zastanawiać. Pierwsza jest o niebo szybsza i to bez porównania. Wystarczy nawet ceny sprawidzć, aby zobaczyć, że pierwsza droższa. Tutaj to akurat sie przekłada na jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie ma sie nad czym zastanawiać. Pierwsza jest o niebo szybsza i to bez porównania. Wystarczy nawet ceny sprawidzć, aby zobaczyć, że pierwsza droższa. Tutaj to akurat sie przekłada na jakość. Tak też myślałem, ale dla pewności wolałem się upewnić (chociaż nie zawsze droższe oznacza lepsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Masz X1300pro vs. Gf6600 ten test rozwiaze wszystkie twoje watpliwosci!!! A X800GT jest lepsze od GF6600 wiec kupuj X800GT trzymaj sie zdala od X1300pro Pozdro. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...