LUQS Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 witam mam athlona 3000+ probowalem juz wszystkiego dobrych wiatrakow i najlepszych past temperatura pracy pod windowsem wynosi 57stopni....w grach przekracza 60 stopni...gdy naloze swierza paste przez kilka dni temperatura wynosi 52-54stopnie potem wraca znow do 57-60 stopni czy to normalna temp..czy jest cos nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 temperatura troche wysoka. mówiąc najlepsze pasty i wiatraki co masz na myśli ? napisz czego użwyałeś, jakiej pasty i jakiego wiatraka. ściągnij program everest i zobacz jaką masz tepmperature na płycie gł. jaką masz temperature w pomieszczeniu ? może być też tak, że poprostu czujniki na płycie gł. zawyżają ci temperature. napisz jaką masz resztę sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkShadowPL Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Miałem podobny problem z Sempem2800(2GHz) w idle do 50 a stres ponad 57 przy zamknietej budzie na box'owym coolerze, jak otworzyłem bude temp spadły o ok 5 stopnie ale środek szybko zarastał kurzem. Ostatnio kupiłem ten coolerPentagram Freezone QC-80 Cu I szok :D przy obrotach 2000rpm niesłyszalny przy zamniętej budzie tem: idle 41 stres do 45 na podkręconym procku do 2200 MHz polecam no i przy paście AC5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE'83 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) no to fajnie , ale kumpel ma A64 3000+ i ma temp na standardowym chlodzeniu 35C (otwarta obudowa, wiatrak nieslyszalny wic pewnie z 2300 rpm) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez SNAKE'83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 mi sie wydaje ze o cos z czujnikami temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 pewnie tak bo A64 to nie są grzałki przecież Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 moj kumpel ma sempa 2800 64 bit to w windowsie ma 30 stopni :] a w stresie 34 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) a czego mój nie ma..... :mur: :mur: no qrde i po pisać takie rzeczy?? A64 i S64 to inne procki niz K7. Te nowe są w innym procesie technologicznym przez co wydzielaja mniej ciepła i ogólnie sa lepsze ( co powszechnie wiadomo) LUQS a jaką masz płyte główną?? Jesli gigabyte to niedziwne sa takie temp. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez SABUR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a czego mój nie ma..... :mur: :mur: no qrde i po pisać takie rzeczy?? A64 i S64 to inne procki niz K7. Te nowe są w innym procesie technologicznym przez co wydzielaja mniej ciepła i ogólnie sa lepsze ( co powszechnie wiadomo) LUQS a jaką masz płyte główną?? Jesli gigabyte to niedziwne sa takie temp. Dobra ale mogles byc troszke grzeczniejszy !D :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...