Skocz do zawartości
Shadow51

Ktory Sklep Internetowy ?

Rekomendowane odpowiedzi

proline- lamy pracują ale tanio....

jak sie wie co chce sie kupić i maja to w cenniku to warto...

True, true. Z serwisem tez wiekszych problemow nie ma, tylko trzeba miec gadane :rolleyes: . Polece tez ckznak.pl, taniej niz w komputroniku a obsluga potrafi doradzic, z serwisem nie mialem stycznosci.

Edytowane przez Soldier666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apollo.pl dla mnie tylko ten sklep spelnia postawione wyzej warunki .

Swietna obsluga , swietny serwis , konkurencyjne ceny i dodatkowo mozna sie targowac jak cos jest gdzies taniej (oczywiscie mowie tutaj o pozostalych sklepach a nie np allegro :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apollo - swietne ceny ? buhehehe za kabel zasilajacy skasowali mnie na 30zl :/

1klik.pl lub skapiec.pl i szukaj sklepow :D

w proline.pl maja dobre ceny tylko trzeba wiedziec co sie chce ;)

lol , po takie rzeczy jak kabel to ja sie udaje do pierwszego lepszego sklepu na miescie a nie przez neta kupuje . Poza tym nie Oni Ciebie skasowali tylko ty im zaplaciles . Akurat trzeba byc geniuszem , zeby dac 30zl za kabel zasilajacy :lol:

A co do proline to owszem dobre ceny , ale kontaktu z serwisem to chyba nie miales co ? :huh:

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi