PiQs Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 W sumie nie wiedzialem czy dac to tutaj czy na "GRY", ale mniej istotne. Jak odpalic stare gierki, np. SWOS na WinXP, chodzi mi o dosowskie piekne starocie :D tylko nie mowcie ze przez "Tryby Zgodności" bo to nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nikt mi nie pomoze?? ja chce zapyrac w Sensibla !! :lol: moze jakis programik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mam nadzieję że to ci pomoże: http://p205.com/forumxp/viewtopic.php?t=97...light=stare+gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 sciagam te programiki, jak zadziala, to bedziesz MIGHTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 i co i co i co????????????????????????????Działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 chyba jestem za tepy na ten program :lol: a tak na serio to cos mi to nie dziala, daje "start" a tu nic niech ktos poprobuje jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...