JORDAN22 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Hej wszystkim !!!!!!!! Właśnie zainstalowałem dwukrotnie oprogramowanie do motoroli, dwukrotnie bo myslalem ze instaluej cos innego .... :mur: i teraz nie moge niczego otworzyc, ani normlanie odinstalować z "dodaj usuń" usunalem recznie, katalog z program files.... motorola mobile cos takiego , i chcialem zainstalwoac ponownie , ale juz na poczatku wyskakuje komunikta ze wystepuje juz wczesniejsza wersja oprogramowania motorola.... itd. i tak po ponowym zainstalowaniu nie omge nadal uruchomic programu ?usunałem wszystko recznie bo nie moglem normlanie odinstalować i pewnie cos zostało ale niewiem gdzie ???????????/ BARDZO PROSZE o POMOC !! czy i jak mogę odisntalwoac pozostałości po usunieciu oprogramowania ?? a jezeli tak to jakim programem ??? Bo naprawde nie chce od nowa p[rzeinstalwoaywać systemu ?? A niestety muszze miec ten program aby moc przesyłąć dane do mojej kom... Edytowane 11 Stycznia 2006 przez JORDAN22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynaboss Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wydaje mi się, że jak wszystko wyrzuciłeś ręcznie, to wyczyszczenie rejestru pomoże :) Programów do tego celu jest duużo :) Wybierz to co masz akurat pod ręką. Jeżeli to nie pomoże, to... nic innego Ci nie poradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...