Skocz do zawartości
Santi

Pilka Nozna: Jakiemu Polskiemu Klubowi Kibicujesz?

Ktorego klubu jestes kibicem?  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. Orange Ekstraklasa

• Amica Wronki
      0
    • Arka Gdynia
      5
    • Cracovia Krakow
      10
    • GKS Belchatow
      2
    • Gornik leczna
      2
    • Gornik Zabrze
      4
    • Groclin Grodzisk Wlkp.
      0
    • Korona Kielce
      9
    • Lech Poznan
      20
    • Legia Warszawa
      29
    • Odra Wodzislaw
      3
    • Pogon Szczecin
      4
    • Polonia Warszawa
      1
    • Wisla Krakow
      49
    • Wisla Plock
      1
    • Zaglebie Lubin
      3
    • Nie kibicuje zadnemu klubowi Orange Ekstraklasa
      46
    • Ruch Chorzow
      5
  2. 2. II liga

• Drweca Nowe Miasto
      1
    • Gornik Polkowice
      2
    • Heko Czermno
      1
    • Jagiellonia Bialystok
      13
    • Kujawiak Wloclawek
      1
    • KSZO Ostrowiec sw.
      8
    • Lechia Gdansk
      8
    • lKS lodz
      2
    • Piast Gliwice
      7
    • Podbeskidzie Bielsko-Biala
      3
    • Polonia Bytom
      3
    • Radomiak Radom
      4
    • Szczakowianka Jaworzno
      2
    • slask Wroclaw
      15
    • swit Nowy Dwor Maz.
      5
    • Widzew lodz
      17
    • Zaglebie Sosnowiec
      15
    • Nie kibicuje zadnemu klubowi II ligii
      78

Rekomendowane odpowiedzi

Też tak myślę, ale cóż zrobić. Wg mnie Zagłębie Sosnowiec nie zasłużyło na grę w I lidze, sam choć pochodzę i mieszkam w tym mieście uważam, że poprostu ten klub nie powinien mieć prawa by grać. Handlowali meczami na lewo i prawo, prasa pisała, piłkarz który kupował mecze odszedł na szczęście. Sądzę, że w ekstraklasie nie powinny grać kluby, które popełniły takie przestępstwa i niech liczy ona nawet 8 drużyn, zresztą poziom naszej ligi, co tu dużo ukrywać jest żenujący. Już Czesi lepiej od nas grają i lepiej są zorganizowani. Wstyd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spylon napisał(a):

Też tak myślę, ale cóż zrobić. Wg mnie Zagłębie Sosnowiec nie zasłużyło na grę w I lidze, sam choć pochodzę i mieszkam w tym mieście uważam, że poprostu ten klub nie powinien mieć prawa by grać. Handlowali meczami na lewo i prawo, prasa pisała, piłkarz który kupował mecze odszedł na szczęście. Sądzę, że w ekstraklasie nie powinny grać kluby, które popełniły takie przestępstwa i niech liczy ona nawet 8 drużyn, zresztą poziom naszej ligi, co tu dużo ukrywać jest żenujący. Już Czesi lepiej od nas grają i lepiej są zorganizowani. Wstyd...

1. Czesi od zawsze byli lepsi :blink:

2. Prasa pisała i co z tego? Jak prasa napisze, że LiS powinien rządzić Polską to też uwierzysz?

Ja ofc Legia ;)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaaban napisał(a):

2. Prasa pisała i co z tego? Jak prasa napisze, że LiS powinien rządzić Polską to też uwierzysz?

Ja ofc Legia ;)

A co ma piernik do wiatraka i dlaczego mama nie wierzyć doniesieniom prasowym, tym bardziej ze poprzedni prezes Zagłębia ma postawione zarzuty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja opienia na temat meczu Gornik - RUCH

Powiem jedno: DRUKARSTWO !!

Myslalem, ze takie rzeczy to tylko na hokeju ale jednak nie :/ Ruch byl zdecydowanie lepszy natomiast Gornik tragedia, zero zgrania, zero pomyslu na gre. Mysle, ze bedzie walczyl o utrzymanie. Szkoda, ze sedzia zapomnial o okularach. Karny ? Nawet slepy by lepiej ocenil ta sytuacje. PZPN wymiencie sedziow i podajcie sie najlepiej do dymisji. Szkoda ze Gornik jako tak utytuowany zespol nie postapil fair i nie przestrzelil. No ale coz... Wracajac do sedziego: Gdybym byl pilkarzem strzelilbym mu w morde :D Pozdrawiam kibicow skrzywdzonego Ruchu.

Edytowane przez maziboss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi