chalwa88 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Które z tych 2 urządzeń wielofunkcyjnych jest godne polecenia? Ile kosztują zamienniki do obydwu modeli? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ufo Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 hej wczoraj dostałem epsona 3800 wydrukowałem z 20 stron pokrycie mniej weicej na oko 10/15% czyli normlanie przy 5% pokryciu daje to 40 czy 60 stron naszczescie przeczytłaem forum przed kupnem i wiem zeby niewyłanczac jej z pradu... ale dozerzy ludzie pisza ze po 10 stronach konczy im sie tusz bo wyłanczaja z pradu i zakazdym włanczeniem tusz zapełania dysze u mnie dosłownie ubyło 1mm z 4 cm pasku z tuszem zdjecia super ostrosc wydruk idelany skanek i kopiarka rewelacyjna, tusze tanie ok35 zł całym sercem polecam... i niekpuj dx3850 bo niepotrzebnie dopładzisz kilkadziesiat złotych bo tam jest tylko wiecej programow dodane ktore mało sie przydaja... a dx3800 to to samo a tansze ok 50zł.odp na pytania..!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam! Bardzo pilnie potrzebuje opinii posiadaczy Epsona dx 3850. Generalnie wszystko odnosnie eksploatacji, dzialania, jakosci wydruku, oraz o ewentualnych problemach. Jak wyglada sprawa z zamiennikami tuszy (cena/jakosc) itp. z gory dziekuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...