Ukiman Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mam pytanie czy można kupic laptopa z wyświetlaczem PLAZMOWYM ( zamiast LCD)???? Ale nie koniecznie w polsce. Czy w ogóle jest gdzieś na świecie do kupienia????!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sorry , ze nie na temat . Intryguje mnie sens twojego pomyslu ? Po kiego grzyba Ci plasma w notebooku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 plazma jest do duzych przekatnych 32" w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 plazma jest do duzych przekatnych 32" w goreMi sie wydaje ze nawet od 37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukiman Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wiem!!! ale mój kolega który był w USA twierdzi że tam można kupic laptopy z plazmą i to niewiele droższe niż z LCD. Wydawało mi się że takich nie ma ale chciałem się upewnic!!! Czyli na 100% nie ma laptopów z plazmą??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wiem!!! ale mój kolega który był w USA twierdzi że tam można kupic laptopy z plazmą i to niewiele droższe niż z LCD. Wydawało mi się że takich nie ma ale chciałem się upewnic!!! Czyli na 100% nie ma laptopów z plazmą??!! Wg mnie pojechal Ci z niezlym kitem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Wiem!!! ale mój kolega który był w USA twierdzi że tam można kupic laptopy z plazmą i to niewiele droższe niż z LCD. Wydawało mi się że takich nie ma ale chciałem się upewnic!!! Czyli na 100% nie ma laptopów z plazmą??!! Powiedz mi jak wyobrazasz sobie laptopa z ekranem 32" Blagam cie opisz mi to bo normalnie nie moge uwierzyc w to co czytam :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieq Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 huh, 32" ile by sie rzeczy do srodka zmiescilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 :lol: brawa dla autora watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Plazma żre dużo więcej prądu niż LCD i oferuje gorszą jakość obrazu, a do tego jest mniej trwała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidelio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Przepraszam, ale nie wydaje mi się, żeby ekran plazmowy oferował gorszy obraz niż lcd. Plazma jest o niebo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 gratis - dzialo neutronowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Plazma żre dużo więcej prądu niż LCD i oferuje gorszą jakość obrazu, a do tego jest mniej trwała. wszystko prawda poza tym ze zywotnosc plazmy jest taka sama jak i LCD, czyli okolo 20 lat. Czytalem artykol o mitach dotyczacych HDTV i przy okazji jako pierwsze falszywy mit byl ten odnosnie zywotnosci plazmy, jest tak rozpowszechniony ze juz prawie zaczol figurowac jako fakt :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wszystko prawda poza tym ze zywotnosc plazmy jest taka sama jak i LCD, czyli okolo 20 lat. Czytalem artykol o mitach dotyczacych HDTV i przy okazji jako pierwsze falszywy mit byl ten odnosnie zywotnosci plazmy, jest tak rozpowszechniony ze juz prawie zaczol figurowac jako fakt :?A ja mam LCD i nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a ja mam pytanko: czym tak naprawde rozni sie plazma od ldc? rozumiem ze przekatne zaczynaja sie od 32 czy 37, a tak poza tym? czyms musza sie roznic (pod wzgledem technicznym) bo zrobic ldc o przekatnej 37 to nie duzo wiekszy problem od zrobienia np 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Polecam lekturkę jak nie widzisz różnicy w tych dwóch technologiach http://www.tomshardware.pl/display/20050309/index.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...