sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mam zamiar zmienić mobo. Na początku myślałem o ga-7vax, ale po przeczytaniu kilkunastu postów na temat kłopotów z tą płytą doszłem do wniosku, że zainwestuje w pewnego Epoxa. I już miałe wybrać 8K9A, kiedy zobaczyłem to: http://www.theinquirer.net/?article=6507 Czy przy zastosowaniu mojego procka różnica w wydajności też byłaby tak duża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Acha1 i jak z kręceniem na 8RDA+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Bierz 8RDA+, jeste exxxtra bo na nForce 2 :D. Bajer możliwości OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie ale nforce jest lepszym chipsetem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czy tryb dual ddr będzie współpracował z ddr 333? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No i na koniec najgłupsze pytanie: Czy opłaca się wydać te prawie dwie stówy więcej? Wasza osobista opinia :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Hmm. Dwie stówy to dużo, ale biorąc pod uwagę możliwości OC i wydajność.... trudno powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No i na koniec najgłupsze pytanie: Czy opłaca się wydać te prawie dwie stówy więcej? Wasza osobista opinia :-) oplaca sie zalezy oczywiscie od tego czy masz duzo kaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A tak poza tematem, to ostatnio widziałem w gazecie *&^%$#!@%$&^ recenzje MSI KT4 ultra i gość napisał, że na antku 1600xp podkręconym na 164Mhz miał stałą temp 30 stopni. Najlepsze jest to, że do chłodzenia użył TITANA!!!!! :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Hmmm... Jak widzisz w podpisie przydałoby sie troche ramu :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 czy na tym 8K9A mozna zmieniać mnożnik, bo w ulotce którą mam przed oczami nic takiego nie pisze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Osobiscie wybralbym bez chwili wahania 8RDA+, gdyz jest na nforce2 :) Poczytaj forum epoxa: http://www.amdforums.com/forumdisplay.php?s=&forumid=9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 A co sadzcie o ASUSie A7N8X??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 tez bardzo dobra mobo mialem taka zakupic ale nie chcialo mi sie czekac na czas trwania przesylki bo u mnie w czwie jej nie ma i zakupilem a7V8x i jestem super zadowolony :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Czy ktoś wie czy można na 8rda+ zmienić mnożnik, i czy mozna gdzies w polsce dostać 8rda (bez +)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 LOL pewnie, ze mozna. Oczywiscie o ile masz odblokowany mnoznik, lub nie jest on zablokowany jak w moim przypadku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No nie wiem czy tak pewnie! powtarzam producent nie zaznaczył tego w ulotce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 epox 8rda+ odblokowuje praktycznie wszystki procki thoroughbred, polecam 8rda+ - do oc jest mistrzostwem swiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 A tak poza tematem, to ostatnio widziałem w gazecie *&^%$#!@%$&^ recenzje MSI KT4 ultra i gość napisał, że na antku 1600xp podkręconym na 164Mhz miał stałą temp 30 stopni. Najlepsze jest to, że do chłodzenia użył TITANA!!!!! :-))) Termistor miałchyba pół metra od proca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Czy płyta ma jakieś wady, czy napewno będzie współpracować z moim radkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No nie wiem czy tak pewnie! powtarzam producent nie zaznaczył tego w ulotce.w Każdym Epoxie po DDR i SocA : 8KHA , 8K7A/+ , 8KHA+ , 8K3A/+, 8K5A2/+, 8K5A3+ , 8K9A/+/I , 8RDA da się zmieniać mnożnik!!. Osobiście brałbym tylko Epoxa bo to najlepsze płyty a wziołbym 8RDA bo Nforce2 ma dobre możliwości wysokiego FSB ale robiłbym to z wachaniami troche nie ufam chipsetom NVidi :) (miałem przez jakiś czas Leadteka na Nforce z zintegrowanym szajsem) zawsze VIA to VIA :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 No nie wiem czy tak pewnie! powtarzam producent nie zaznaczył tego w ulotce.jak nie jak tak : http://www.epox.nl/english/products/mother...board/icons.htm pozatym najbatdziej mi się w tej płycie podoba to : http://www.epox.com/html/support-article.a...00I3oN2O10Z3Z3i BIEŻ JĄ NAWET SIE NIE ZASTANAWIAJ!!! Ps. ile kosztuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...