heniek86 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam Mam niewielki problem, konkretnie jak włączam kopma mam ekran zapraszamy to po chwili zamiast zalogowac sie mój windows Xp pro Sp2 zaczyna sie wylogowuwac i pojawia sie ekran z wyborem uzytkowników, kiedy klikne na mojego to sytuacja sie powtarz, czy ktos wie jak to naprawic dodam ze zrobilo mi to sie po skanowaniu antywirusowym i usunieciu ponad 1300plików. Pozdrawim i za pomoc z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A z tych 1300 plikow nie zostaly usuniete jakies pliki systemowe? Proponuje zainstalowac system od nowa po takiej operacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Tu jest odpowiedz co prawda po angielsku ale sie powinienes polapac. I znowo wystarczylo zapytac w googlach : logout xp problem ;) link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 zaraz bede próbował, a tak apropo google to mam zawsze problem ze sprecyzowaniem pytania do google:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A z tych 1300 plikow nie zostaly usuniete jakies pliki systemowe? Proponuje zainstalowac system od nowa po takiej operacji.po coś windows ma ten "dllcache", SFC razem z WFP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...