Mateush^ Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Czesc, jako ze nadszedl ten czas :razz: wymiany sprzetu. Dysk wezme pewnie wiekszy. Nie jestme pewnien co do plyty i karty graf. I czy ten zasilacz podola obciazeniu. dzieki za odp. Zlozylem sobie cos takiego: komputer Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Mateush^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 IMO za 4000 można złożyć coś lepszego, Opteron 144, DFI LP Ultra-D, Radeon X800gto2, 2x 512 patrioty kh (chociaż chyba te geile są dobre), dysk zostaw samsunga, zasilacz też może być, nagrywarka benq 1640. BTW Nie bierz w komputroniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush^ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czy ten opetro 144 bedzei lepszy ?? jeszcze go w sklepach nie ma. Plyte chyba jednak kupie dfi tylko ten wiatraczek mi przeszkadza potwornie. A zeby go wymienic na cos innego to dla mnie problem. nagrywarke wezme benq, duzo opini dobrych ma. Grzechu ot gdzie mam kupic ?? Jestem z warszawy ale jak chodze po roznych sklepach to ci tego nei maja tamci tamtego itd. A sprowadzic nie chca :mur: Chcialbym kupic wszystko w jednej firmie i mzoe jakis rabat dostane. Jak znasz odbry sklep w wawie to napisz !! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebbl9 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 w poznaniu bardzo dobrym i tanim sklepem jest znak, w warszawie z tego co zauwazylem tez jest Ul. Poznańska 2/4 (przy ul. Koszykowej) 00-675 Warszawa www.znak.pl popatrz sobie na ceny w porownaniu z komputronikiem. i jeszcze mala uwaga co do wentyla - bym wzial arctic freezera i zaoszczedzilbym prawie sto zl! a freezer jest po prostu niesamowity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) prownaj jeszcze ceny w www.pcprojekt.pl Edytowane 12 Stycznia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 boshe 400 zl na obudowe? o_O wez kup bude za 200 zl reszte jeszcze wsadz w grafike czy lub w dysk... bo 80 gb to dzisiaj naprawde malo.. a pozatym za 4000 zl zlozyl bym cos zupelnie innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush^ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wiec przeczytalem cale forum i troche zmienilem konfiguracje: Procek: Opetron 144 Plyta: DFI LP Ultra-D Wentyl: zalman 7700alcu lub skussze sie na scythe ninja Pamieci: Patriot LLK 2x1024 cl2 Karta graf. 6800gs gigabyte Dysk: Samsung 80 gb sata 2 ( nie potrzebuje wiekszego mam juz 1 i bedzie raid0) naped: benq 1640 zailka:tagan 530 u15 easycon obudowa: thermaltake tsunami mam nadzieje ze wszystko bedzie kompatybilne ?? :unsure: Neo ta obudowa jest ladna i hce ja miec :-P . fajny bike w avatarze ( jestes moze z natolina ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wentyl weź Freezera 64pro, najlepszy na 939, a kosztuje 70-80zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 nie jest najlepszy :/ (ma za to najlepszy stosunek cena/wydajnosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush^ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 No wlasnie mi tez sie wydaje ze on najlepszy to nie jest. Mi nie robi roznicy 100 wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 No to brawo dla Ciebie... Nie rozumiem po co ci Scythe Ninja :| Przeciez te 100 zl juz lepiej dolozyc do graficznej :| Bo za ta cene to zmienilbym juz grafike na 7800GT, bez zastanowienia ( zaczynaja sie od 1300 zl ), tanszy RAM kupil , a roznica na graficzna... Ram wystarczy Ci spokojnie Patriot KH , albo jakis Corsair... Jak juz ci 100 zl nie robi roznicy to ta roznice dorzuc do grafiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie wciskaj mu KH. niech bierze te llk 2x1 i juz. grafe - faktycznie lepiej brać 7800 GT. a jezeli za droga jest to wg mnie zdecydowanie lepiej kupić x800 GTO2 od 6800GS. opteron... cała magia opteronów polega na tym ze na dzien dzisiejszy wszystkie robią po 2.8 ghz a więc masz athlona FX 57 za 750 zł niecałe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No dobra pamieci niech zostawi, ale albo X800GTO2 albo 7800GT ( z przewaga tego drugiego niestety ). Wiec uwazam(-y) ze lepiej jakbys kupil cos innego... A wracajac do coolera, to kup Artica jak ladnie radza pozostali, a za roznice kup Zalmana VF700Cu na graficzna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...