Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam sluchawek z mikrofonem za max 200 zl do wszystkiego, co sie robi przy kompie. Milo by bylo, gdyby byly skladane. Na razie cos takiego znalazlem: http://www.importercorp.com/product_info.php?products_id=124 . A moze kupic jakies sluchawki typowo do muzyki, a mikrofon elektretowy osobno? Jesli tak, to jaki? Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przylaczam sie do pytania tez szukam dobrych sluchawek z mikrofonem szczegolnie do grania (teraz mam jakies mediatech-y po ktorych strasznie bola uszy :) ) juz sobie darowalem szukanie takich sluchawek bezprzewodowych bo poprostu takich nie ma. Tez fajna rzecza byloby gdyby takie sluchawki byly podlaczane do kompa poprzez USB, teraz za kazdym razem musze odlaczac glosniki (plyta asusa ktora nie ma dodatkowych wyjsc na sluchawki i mikrofon a zestaw glosnikow mam 5.1). W oko wpadly mi te http://www.plantronics.pl/karta.asp?id_produktu=5474 mialem juz stycznosc z produktami Plantronicsa i zawsze byly bardzo dobrze wykonane i sprawdzaly sie w 100%. Moze ma juz ktos takie sluchaweczki albo przynajmniej ogladal je lub mial okazje uzywac albo jakies inne propozycje, a na ten sprzet chce przeznaczyc cos kolo 300-400 zl.

dunios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Co do Kossow to firma zanana i ceniona. Znam tylko jeden mode lsluchawek Koss PortaPro i jest to mistrzostwo samo w sobie jako sluchawki do wszelakich mp3 playerow czy innchy urzadzen przenosnych. Oczywiscie chodzi o jakos dzwieku bo wyglad to kwestja gustu :) Co do Plantronow to wiem jedno psuja sie i jeszcze raz psuja ! Sluchawki te sa podobno ulubione przez graczy na swiecie ale znam nie jedna opinie ze po jakims czasie przestaje grac ktorys glosnik lub pada mikrofon. Coz zgadza sie ze wszedzie na swiecie normalny czlowiek wezmie i wyrzuci je do smieci bo stac go na kolejne a u nas 200 czy 300 pln za sluchawki na jeden turniej to juz czy kilku miesieczne granie to leeka przesada :) Opinie te slyszalem o modelu Audio 90 . Isedno ja sam osobiscie nabylem headset Sennheisera model PC-150 i jet to klasa sama w sobie :) cena takze B) nowe w sklepie to okolo 300pln na allegro mozna kupic nowe za okolo 200pln. Potrzebowalem sluchawech do wszystkiego tzn grania, rozmawiania i oczywiscie sluchania muzyki. PC-150 spelniaja moje oczekiwania. Bass wgniata a dlugotrwale uzytkowanie nie powoduje zmeczenia. Problem z kupnem sluchawek jest taki ze w zasadzie nie ma sklepu w ktorym mozna by bylo przesluchac dobre headsety i samemu ocenic. link do Sennheisera : http://www.sennheisercommunications.com/ep...NT05_Pro-Gaming

mam nadzieje ze cos pomoglem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi