RS Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 czesc, mam nietypowego radka, niemozna zrobic nanim v moda, napiecie tak ustawione, ze max 6 mhz idzie w gore, na rage3d, doczytalem ze versja biosu 7006 ma jadne z najostrzejszych timingow, odszukalem ja na necie, ale tylko wersje ntsc znalazłem, moge go zflashowac? obraz z tv out bendzie czarnobialy ? niepamientam, mozna ustaic przeciez tryb tv out pal, czy ntsc, czy sie myle ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 dobra juz si eudalo znalazlemedytor biosu, mozn atam zmienic system wyjscia tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 jest taki program to modyfikacji biosow RadEdit sie nazywa ... i tam bez porblemu zmienisz (hyba) GL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 kurde akurat w tym niosie sie nie da )): wlasnie sprubowałem :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...