hyper88 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam mam pytanko czy znacie może jakiś dobry program który pozwoli mi dzielić filmy avi,mpeg itp. Chodzi mi o to żeby np. jedna scenę z filmu, która mi się najbardziej podoba wyciąć i zapisać. Wiem ze jest pare programów które pozwolą to wykonać. Znacie może program który jest najlepszy oraz gdzie można znaleźć gdzie będzie pokazane jak to się robi. Dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 VirtualDub. Instrukcji raczej nie trzeba, ale możesz znaleźć na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Albo: Allok Video Splitter, tylko, ze VD jest darmowy a ten nie. Jak dobrze poszukasz na necie, to znajdzieszz co trzeba:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Windows movie maker -prosty fajny i za darmo, Pinnacle Studio - najlepszy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...