nefalin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 witam właśnie kupiłem kartę jak w tytule i co jakiś czas jakby monitor się "restartował" - gaśnie i po chwili się zapala, może mi ktoś pomódz, czy to jest normalne zachowanie?? Z góry dzięki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 przeinstalowales system po zmianie grafy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefalin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 tak i mam tez zainstalowane stery od monitora philips 109P40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 sprawdz bez sterownikow do monitora i z innymi sterami do grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 sprawdz TO !! <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefalin Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 stery sprawdziłem, to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 stery sprawdziłem, to samo ja mam to samo z moim radkiem 9600 i jakos specjalnie mi to nie przeszkadza zwłaszcza że gry i winda zachowuja się całkiem normalnie może spróbuj oddac na gware i niezapomnij odpisac jesli tobie uznaja ja swojego radka też wysle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefalin Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 nie mam gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefalin Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zrobione!!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...