luki48 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Czesc. Mam problem z dzwiekiem. Nie mam co jest z moim dzwiekiem. A mianowicie mialem sluchawki i graly one bardzo cicho wiec kupilem sobie nowe lepsze i graja tak samo. Mam zintegrowana karte ale jak przelozylem od kumpla SoundBlastera wszystko poinstalowalem i wywalilem poprzednie stary to wszystko bylo tak samo. W czym problem ?? Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 prowokacja...? <_< jakie miałeś słuchawki a jakie masz..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A może byś pogłośnił dźwiękówke. Taka ikonka głośnika koło zegarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki48 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wczesniej mialem sluchawki tracera a teraz media tech a dzwiek mam zwiekszony bo orientuje sie w tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...