slawek03 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Witam wszystkich :D Mam mały problem i potrzebuję pomocy fachowców :D :D 5 dni temu kupiłem mobo Epox 9NPA+ Ultra i w czym mam problem? Zauważylem że plastikowa zapinka wokoło socket'u (nie znam fachowej nazwy) jest krzywa. A dokladnie w kształcie rombu: Linie czerwone oznaczają kwadrat - zapinka wszędzie dolega idealnie do mobo (wysokość jest ok) - tylko to że jest krzywa. :cry: Teraz mam dylemat: Czy to bzdura i się tym nie przejmować? Czy walić do sklepu z reklamacją? Barrdzo prosżę o pomoc BTW. Przy okazyji mam 2 pytania z gatunku - laik: 1. co oznacza skrót IHS - blaszkę osłaniającą jądro proca? 2. co oznacza skrót WC - chłodenie wodne?? Edytowane 11 Stycznia 2006 przez slawek03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sugeruję szybko kupić resztę klocków, poskładać- nie będzie czasu na bzdury jak powyżej ;) Naturalnie, że nie masz podstaw do reklamowania pł. głów. Odnośnie reszty pytań: 1. Tak, to właśnie oznacza IHS. 2. To akronim od water cooling, chłodzenia wodnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek03 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Przepraszam ale zwiesił mi się "lisek" i nie mogłem dokończyć postu :angry: :angry: Sugeruję szybko kupić resztę klocków, poskładać- nie będzie czasu na bzdury jak powyżej ;) Naturalnie, że nie masz podstaw do reklamowania pł. głów.Czy Twoja odpowiedz oznacza: To nie jest problem - wszystko jest oki! ???" Co do reszty "klocków" to są już w domciu. :D Edytowane 11 Stycznia 2006 przez slawek03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luther Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 jeżeli możesz założyć chłodzenie bez żadnych problemów to problemu nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek03 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 O taką odpowiedź mi chodziło :D :D ! Pozdrawiam ALL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...