Skocz do zawartości
djsaint

Znow cooler do C1.7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chce kupic coolerek do Celerona 1.7. Nie wiem na co sie zdecydowac. Zalezy mi na tym, zeby nie byl glosny i w miare dobrze chlodzil. Kwota, jaka chce przeznaczyc na ten zakup to do 100 zl., wiec niestety odpadaja Zalmany, Volcano 7+. Zastanawiam sie nad Titanem TTC-W5TB(TC). Czy to dobry wybor? A moze macie jakichs innych swoich faworytow?

Pomimo mojej prosby o pomoc ten temat zostal zamkniety. Jestem nowym userem tego forum ,ale nie nowym na innych, i wiem, ze nalezy najpierw sprawdzic inne posty na ten temat. Nic niestety nic nie znalazlem na ten temat, wiec pytam, dlaczego tak sie stalo? Moze troszke wyrozumialosci? Panowie/Panie to zakrawa na ignoranctwo. Chyba forum jest po to aby komus pomoc lub udzielic pomocy? Ja staram sie ew. podac jakies linki do podobnych tematow, a nie w taki sposob postepowac... :? Dla mnie to przykra niespodzianka :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Vulcano bo ... mam :)! A jak dla Twojego celka to wystarczy tryb low i bedzie cicho i wydajnie - nawet jak go podgonisz. 7+ stoi 150 zl wiec skoro masz 100 to nie wiem czy nie warto dozbierac tych 50zl! Pamietaj ze przy Vulcano zmiana proca nie bedzie usiala sie rownac zmiana kulera. Ale jezeli nie Vulcano to titan. Tylko sprawdz ile robi halasu bo ja sie raz nieprzjemnie naciolem :cry: (akurat nie na titanie). Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! 

Chce kupic coolerek do Celerona 1.7. Nie wiem na co sie zdecydowac. Zalezy mi na tym, zeby nie byl glosny i w miare dobrze chlodzil. Kwota, jaka chce przeznaczyc na ten zakup to do 100 zl., wiec niestety odpadaja Zalmany, Volcano 7+. Zastanawiam sie nad Titanem TTC-W5TB(TC). Czy to dobry wybor? A moze macie jakichs innych swoich faworytow? 

Pomimo mojej prosby o pomoc ten temat zostal zamkniety. Jestem nowym userem tego forum ,ale nie nowym na innych, i wiem, ze nalezy najpierw sprawdzic inne posty na ten temat. Nic niestety nic nie znalazlem na ten temat, wiec pytam, dlaczego tak sie stalo? Moze troszke wyrozumialosci? Panowie/Panie to zakrawa na ignoranctwo. Chyba forum jest po to aby komus pomoc lub udzielic pomocy? Ja staram sie ew. podac jakies linki do podobnych tematow, a nie w taki sposob postepowac...  :? Dla mnie to przykra niespodzianka :cry:

Kolego , chyba sobie niezle jaja robisz ? 8O

Jakim cudem nic nie znalazles ???

Jest tu tyle postow o coolerach ze glowa boli.

Nie szukaj recznie, tylko uzyj wyszukiwarki = bedzie szybciej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...