budyn_16 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 POMOCY !!!! chodzi mi o pamięć wizyczna !! przeskanowałem kompa nie mam żadnych śmieci i tu sie pojawia moj problem !! Mam 1x256mb i 1x512mb windows pokazuje mi dostepne ok. 560 abufor systemu potrafi urosnąć do 600mb co jest grane czy to tak ma być !!?? mam urochominy antiwira, firewall'a(używam awk), internet, i to sobie roznie i nie chce przestac !! Jak pamietam dawniej tego nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 chodzi mi o pamięć wizyczna !! co to jest "wizyczna" ??? - bo pamięć to wiem ! Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) co to jest "wizyczna" ??? - bo pamięć to wiem ! Pozdr. :D zamiast łapać za słówka mółgbyś pomóc, chyba nie tak trudno się domyślić o co chodzi ... <_< @budyn_16 - zależy jakich programów używasz, bo np. przeglądarka Fire Fox w porywach potrafi zeżreś ok. 70 mb pamięci. zobacz w menadżerze zadań w zakładce procesy, który proces zzera ci pamięć. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 zamiast łapać za słówka mółgbyś pomóc A Ty zamiast się mnie czepiać to patrz co piszesz -> @bydun_16 , ha ha ha - przekręcanie nicka to już jest karalne :lol: pozdr. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...