Wiśnia Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam !!! Mam pamięci takie jak w sygnaturce od dwóch dni mam tą druga kość obie są idento chodzą mi obecnie na Single Cannel i wszystko chodzi dobrze nie mam żadnych zastrzeżeń dzisiaj chciałem puścić je w Dual Channel no i kłopot jak w biosie odpaliłem High Performenc tak jak chodzą mi w singlu to niebieski ekran tam gdzie są te literki takie nie wyraźne raz się chyba włączył i zaraz padł jak dałem je na normal bez wysiłkowego chodzenia to się system załadował coś mogłem porobić sobie, ale np. puściłem go w primie na dwie minuty i siadał system to samo po sekundzie jak odpaliłem jakaś gierkę i nie miałem wyjścia mam dalej Singla nie wiem czy to przez płytę czy może jakaś inna przyczyna. Jeśli coś o tym to bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pozagluj ramami w slotach, jak to nic nie da to zapodaj najnowszy bios (jak nie masz), albo nieoficjalny. Wiecej info masz w temacie o ten mobo w dziale amd - > socket 462 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 eee updat do najnowszej wersji biosa powinien pomóc, tak myśle:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mam najnowszy bios, jaki jest do tej płyty i kombinacje już próbowałem z przekładaniem pamięci raz tak raz tak i lipa nie chodzą stabilnie przychodzi im do jakiegoś wysiłku i system pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przeleć je memtestem albo goldmemory, najpierw pojedyńczo a potem obie na raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...