tanaka Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 ostatnio zainstalowalem nowe detonatory podkrecilem troche karte graficzna geforce 2pro 235/470 procesor przez fbs z 1500xp na 1600xp j jakos roznicy w grach niema albo jest minimalna :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Po pierwsze. Nie fbs tylko FSB, ale to tak dla ścisłości. A różnicę w wydajności zobaczysz w benchmarkach (np. 3DMark), albo w grach w najwyższych rozdzielczościach i detalach. I na koniec - co do podkręcania mają detonatory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 co fo fbsuf itd to czasami ludziioomm sie zdaza pomulic ja raz do kolesia powiedziałem zamiast cpu to pcu i kapa. co do podkrecania to moze lepiej to pociągnij jakims benszmarkijem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 co fo fbsuf itd to czasami ludziioomm sie zdaza pomulic ja raz do kolesia powiedziałem zamiast cpu to pcu i kapa. co do podkrecania to moze lepiej to pociągnij jakims benszmarkijem. :wink: dla tych co nie wiedzą: fsb - front side bus cpu - central processor unit mam nadzieje że nie strzeliłem byka :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...