esaj Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam Nieszczesnym trafem, pod wpływem nie wiem czego (raczej niewiedzy) :mur: zakupiłem asrocka 775i48 ! OT - "orzesz boze dlaczego ja" :angry:, a ze było to około miesiac temu to zwrot nie wchodzi w gre. Teraz pytam by nie popełnic tego samego błędu : jaka płyte na socket 775 do 500 a moze cos taniej. Mam p4 2,6Ghz i uwaga.. grafe na AGP wiec PCI E odpada !! Nie ukrywam ze chciałem cos sie z nia pobawic B) prosze pomózcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 To moze inaczej ! Która z tych płyt wybrac: Abit AS8-3rd Eye DFI 661FX-TML ECS 865PE-A7 Gigabyte GA-8IPE775-G Intel 865PE BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordons Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Jezeli chcesz sie z nią pobawić to zdecydowanie DFI :) jak by nie było ma najlepszy chipset :D tak to juz jest z płytami pod AGP :P Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Gordons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 dfi ? to nie adm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) ale nie ma chyba dual chanel pamieci. ? Napiszcie mi cos wiecej na temat tej Dfi bo o innych znalazłem opinie a o tej jeszcze szukam ale z marnym skutkiem Edytowane 19 Stycznia 2006 przez esaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...