KoPytKo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Jak widać w temacie tego topicu mam myszkę firmy A4 Tech. Mój problem wygląda tak, iż przeważnie przy pojedyńczym kliknięciu LPM (Lewy Przycisk Myszy) mysz reaguje tak jakbym nacisnął go 2 razy. Moje pytanie to: Czy ktoś wie jak to naprawić? Pozdrawiam, KoPytKo Edytowane 12 Stycznia 2006 przez KoPytKo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A od czego masz gwarancję ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójas Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja także mam mysz A4 Tech-a i też mam ten sam problem co @KoPytKo z LPM :sad: . Gwarancji już raczej nie mam więc to odpada :razz: Jeśli macie jakieś propozycje na załatwienie tego problemu to proszę pisać B) Pozdrawiam Wójas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...