yarpens Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam problem, posiadam monitor Samsung 173p+ i jestem na etapie zmiany karty graficznej. Jestem zainteresowany kartą GeForce 6600GT Microstar NX6600GT-VTD128 128MB VIVO/DVI BOX (AGP). Czy nie wie ktos, czy oprogramowanie do monitora, w szczególnosci MagicTune będzie współgrać z tą kartą? Moja bieżąca karta nie obsługuję tego oprogramowania i teraz przy kupnie nowej nie chcialbym się "wciąć", tylko jak juz mam wydawać pieniążki, to na taką, która na pewno będzie współgrać. Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam. Mam 6600GT aczkolwiek Galaxa przy sterownikach nvidii działa magictune na obu wyjściach (dsub/dvi). Są problemy z pivotem ja go nie uruchomiłem, zwaliłem program z hdd i jest jak narazie ok. Nvidia robi stery dla całej rodziny kart 6600xx powinno działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarpens Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzięki wielkie. W takim razie idę dzisiaj zamówić sobie tą kartę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...