-Diablo- Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam plytke DFI UT-NF4 a karte grafiki w dolnym slocie PCIE czy musze cos zmieniac zworkami bo gdzies czytalem ze trzeba ustawic jakas zworke zeby byla max wydajnosc i drugie pytanie jak krece proca i ram to jak przechodzi komp przez POST to pokazuje standardowe ustawienia co prawda cpu-z pokazuje ze szyna jest podniesiona ale gdy komputer postuje pokazuje normalnie athlon64 3000 ddr400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 i drugie pytanie jak krece proca i ram to jak przechodzi komp przez POST to pokazuje standardowe ustawienia co prawda cpu-z pokazuje ze szyna jest podniesiona ale gdy komputer postuje pokazuje normalnie athlon64 3000 ddr400 To już nie jest AXP gdzie sie zmianiało, teraz będzie cały czas 3000+. Co do zworek, poczytaj w instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) no wlasnie czytalem i wlasnie niewiem czy zmiana zworek jest tylko dla trybu SLI czy takze trzeba zmienic zworke jak ma sie jedna karte w dolnym slocie bo wlasnie ja mam w dolnym slocie i niejestem pewien czy cos zmieniac Edytowane 12 Stycznia 2006 przez -Diablo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Hmm wydaje mi się że do SLI tylko zworki potshebne :) Ale nie wiem na 100%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...