hinco Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 dwie stronki: (cos jak polski skąpiec.pl) dabs.com I LEPSZY! : kelkoo.com coś do 200 funtów, w miare dobre :] myślalem o Samsungu 913N... źle myśle? Czy jest w ogóle sens kupować 19' w takiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Philips 190B6CS albo 190B6CB - 3 lata gwarancji na 0 martwych pikseli... , 8 ms czas reakcji , Hub USB, ja mam 17" wlasnie taka i jestem Happy :D , a kumpel kupil sobie wlasnie 190B6CS, i tez jest bardzo zadowolony, nie ma zadnych zastrzezen... 200 funtow, troszke bys musial doplacic ale wg mnie sie oplaca, np ze wzgledu na 3 letnia gwarancje na matryce... Zadna inna firma takiego czegos nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja sie zastanawiam nad tym KLIK. Albo z 17' to 913p+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja mam tymczasowo Philipsa S190 i jest super, 0 martwych pixeli, czas 12MS, żadnuch smug, nawet jak gralem w far cry, lub mohaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 więc philips/samsung, ok a teraz jednen problem, gwarancja kupie towar w Londynie, przywiozą tam, kolega go spr i powiedzmy ze bedzie ok, czy później może sie coś stać, bo jak ma sie później zepsuć to wieźć go na gwarancje aż tam nei opyla sie... philipsiki drogie :P pow 200Ł nie wyrobie... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...