Phoenix206 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam, czy ktoś z uprzejmych czytających mógłby podac namiar na sklep z dobrymi zasilaczami w przystepnych cenach w Warszawie: np. Fortron lub Delta Electronics. Chodzi mi o coś w stylu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80880237 Potrzebuję zasilacza bo kupiłem Radeona 9700Pro i mój jest za slaby, a nie chcę czekac na przesyłkę z Allegro. Chodziłem po sklepach w podziemiach GUS (Warszawska Giełda elektroniczna), ale mieli same Modecomy za 75 zł -350W - czy to jest dobry zasilacz, czy po prostu szajs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 najlepszy sklep z zasilaczami zenfist.pl :)a co do Modecoma to polecam serie GTP :) delta też jes spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix206 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ale to jest sklep internetowy. Ja potrzebuje kupić coś dzisiaj - czyli tylko sklep "namacalny' w Warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ale to jest sklep internetowy. Ja potrzebuje kupić coś dzisiaj - czyli tylko sklep "namacalny' w Warszawie. jak zamówisz dzisiaj u zenfist.pl to jutro powinien dojść pzesyłka kurierska za pobraniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Też polecam Zenfista. Zapytaj w skąpcu, wejdz na stronkę WGK mają też sklep ceny rózne ale może coś trafisz dla siebie. Pozdro. B) Edit. Modecom'y w miarę dobre ale bez Feel'a w nazwie. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Modecomy bez Feela w nazwie to Fortrony, przynajmniej ta firma produkuje je dla Modecoma, najlepszy Modecom to seria GTF (wada: glosne) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drdick Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wejdź na stronkę http://angela.pl/ - maja filię w Warszawie przy Placu Na Rozdrożu. Na stonie jest spory wybór zasilaczy - możesz się zapytać telefonicznie czy wybrany model jest dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 1. a malo tego jest - www.cooling.pl - mieli niedawno ANTECa SmartPowera 350W - www.discotech.waw.pl - www.pc-cooler.com.pl 2. z uzywanymi zasilaczami (czesto poserwisowymi) z zachodu w Wawie nie ma sklepu - a przynajmniej nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekskora Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A może fortrona 400 W?? http://www.help.neostrada.pl Mają aukcje wystawione na Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Kupowałem zasiłke u nich i jestem zadowolony: http://www.cooling.pl/ B) Dojazd dobry metrem. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Witaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...