aberos2 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Cześć zakupiłem sobie jakiś czas temu diody LED ultraviolet:D Podłącza je sie do kompa , ale one mają WYJŚCIE nie WEJŚCIE ale WYJŚCIE, [ciaaaach]ja [ciach] :) A od zasilacza także wychodzą wyjścia :D tak to nazwe i chciłabym sie zapytać czy mógłbym to przemienić aby do USB podłączać, kupie kabelek USB nie wiem jeszcze jaki bo nie wiem czy to możliwe , powiedzcie prosze Są dwa kabelki które idą do tego [ciach] WYJŚCIA zółty i czarny i chce je podłączyć do kabelka USB ale nie wiem jaka jest jego budowa :) POMOCYYY :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Po pierwsze : - nie uzywaj takich slow na publicznym forum ! Po drugie : - napisz jeszcze raz, ale powoli i wyraznie o co co chodzi, bo jakos nie kumam twojego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 chodzi mi o to czy moge diody podłączyć do USB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 a na jakie napiecie masz te diody? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 http://spin.siedziba.pl/hwb/connector/bus/usb.html masz 5V do dyspozycji, podłączaj co zapragniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...