ts_Alpin Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 mój po przesmarowaniu pojechał na serwis i nikt o to się nie doczepiał a dziś zamówiłem sobie Coollaboratory Liquid Pro i dopiero teraz będzie smarowanie :twisted2: Hallo.I jak ? Przesmarowałeś go tym wynalzkiem?Jak sie spisuje?ile tempy spadły?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 po kilku rozbiórkach swojego acera powiem że nie ma tam pasty - są takie gumko-gąbki przewodzące. warto dołożyć wokoło jakiejś porządnej pasty. nie wiem czy ten nowy liquid się nadaje do amd bo w sempronach i athlonach wystaje nie tylko chipset ale jeszcze inne jakieś badziewia więc można się bać czy nie zrobi zwarcia i procek nie zaliczy zonka. na grafikę kurczę też się nie bardzo nadaje bo czytałem że robi dziury w radiatorach aluminiowych.... cholera, a taka piękna pasta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts_Alpin Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Co w takim razie polecacie??Może jest ktoś z krakowa albo okolic kto potrafi to zrobić i przy okazji chce zarobić jakiegoś browara albo i dwa;) W stacjonarce robiłem to pare razy ale lapek...na razie nie probowałem go rozbierać.Wolałbym zdać się na kogoś kto już rozbierał go i wie co i jak zeby nic nie pourywac.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...