rajder Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 U mojego kolegi wystapił dość dziwny problem. O ile z Daemonem v.3.47 nie było żadnych problemów, o tyle "za Chiny" nie idzie zainstalować najnowszej wersji. Wyskakuje coś takiego jak w załączniku. Problem miał miejsce zarówno na "starym" jak i "świeżym" Windows'ie XP. POMOCY !! Bo POP:TT stygnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 rajder napisał(a): U mojego kolegi wystapił dość dziwny problem. O ile z Daemonem v.3.47 nie było żadnych problemów, o tyle "za Chiny" nie idzie zainstalować najnowszej wersji. Wyskakuje coś takiego jak w załączniku. Problem miał miejsce zarówno na "starym" jak i "świeżym" Windows'ie XP. POMOCY !! Bo POP:TT stygnie ;) ja tez mialem problemy z nowym daemonem..stary imho lepszy co do PoP to nowy daemon i tak nic nie daje...zaznacze zeby nie dostac % (bo jeszcze moder wpadnie i mnie oskarży o piractwo) ze posiadam oryginal i jego kopie bez problemu da sie odpalic na starym daemonie..jest troszke roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...