Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Kumplowi zformatowalem hdd bo mu sie juz wszystko kaszanilo. To byl juz kolejny raz jak mu formatowalem, wgrywalem wszystko od nowa i dzialalo jak ta lala. Zainstalowalem detonatory od 12.90 przez 28.xx, 29.xx, 30.30, 30.82, az do 41.09 obecnie. Divx 3.11, na to 5.02 (potem jeszcze probowalem z 4.00 i 4.12), xvid, svcodec. Directx 8.1, hmm to chyba wszystko. W tmplayerze filmy chodza ale po wgraniu tekstu wyskakuje jakis blad z plikiem tmplayer.exe. Gdy odpalam film za pomoca vplayera to odrazu wywala ten sam blad tylko, ze z plikiem vplayer.exe (wywala odrazu poniewaz wczytuje odrazu plik z napisami). Allplayer wcale sie nie daje uruchomic - calkiem inny blad wyskakuje. Czego to moze byc przyczyna, ze nie chca dzialac filmy razem z napisami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 po co instalowales 3.11? Z tego co piszesz to wlaśnie TY narobilesz tam kaszane, teraz to tylko skasowac wszystko i od nowa zainstalowac tylko jedne(!) ostatnie detonatory i divxa (5.02) bez reszty smieci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Morze zainstaluj nimo u mnie jak mi jakies errory wyskakiwaly to nimo zainstalowalem i oki jest... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Pierwsza i druga rada odpada ale dziekuje za pomysly. Moze ktos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 zrob jeszcze raz formata, zainstaluj wszystko po jednej wersji (najnowszej), a nie wszystkie po kolei i bedzie dobrze :P troche przekombinowales :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Hehe, ok sprobujemy :) Zastanawia mnie fakt czemu teraz sie kaszani a 3 poprzednie formaty i instalacje tego samego szajsu nie robilo zadnych problemow a teraz tak ? Moze to, ze zimno na dworze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Po co tyle tego instalujesz?! To nic nie daje! Ja zwsze instaluje tylko najnowsza wersje sterow i jakos dziala :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Po co ci stare stery wystarcza tylko najnowsze, a co do divxa to zainstaluj tylko DivxPack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Podobnie jak przedmówcy nie mogłem powstrzymać się i nie zapytac po jaką ch.. instalowałeś stare wersje sterów i Divx'a :?: Włąsnie przez takie eksperymenty zaśmieciłeś czysty system. Bllllleeeee tego się nie robi :wink: :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Wykazałeś się kompletnym brakiem odpowiedzialnośći ! Wstydź się ! Heh. Dobra a teraz powiem Tobie coś na serio... Zainstaluj Nimo Codeck Pack. Masz na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...