Hadar Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Do mojej M/B - ESC K7VZM - włożyłem nowego proca - Duron 1300MHz (13x100). Podczas włączania kompa w tym momecie kiedy liczy ile jest RAM'u pokazuje mi, że mój proc ma 20MHz (4.0x5MHz)... We właściwościach Mohego Komputera pisze, że to Duron 1300, to sama w najnowszym EVEREST. Nie wiem co się dzieje proszę o pomoc. BIOS mam najnowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUKA1 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Może powinieneś włączyć głośniki ? http://telewizor.eu/forum/viewforum.php?f=2 Edytowane 20 Listopada 2015 przez KUKA1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadar Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Może powinieneś włączyć głośniki ? Proszę bez sarkazmu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sith41 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A jesteś pewien że ta płyta obsłuży ten procesor, bo według tego co znalazłem obsługuje Durony ale tylko do 850 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A tak z ciekawości się zapytam jak chodzi XP (czy inny windows) na takim procku 20mhz :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zaktualizuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...