dagber Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam dysk sata 200gb podpięty do portu sata na płycie DFI- ULTRA D , niepokoi mnie fakt że ewerst wykrywa ten dysk podłaćzony jako UDMA 6 (133) , niezam się na tym i chciałbym się dowiedzieć czy to jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam dysk sata 200gb podpięty do portu sata na płycie DFI- ULTRA D , niepokoi mnie fakt że ewerst wykrywa ten dysk podłaćzony jako UDMA 6 (133) , niezam się na tym i chciałbym się dowiedzieć czy to jest w porządku.tak to normalne dyski SATA I nazywają się UDMA-6 a dyski SATA II UDMA-7 itd... jak coś w przyszłości będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Aha , dzieki wielkie za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...