mz1 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Nie wiem czy to odpowiednia zakładka ale mam pewnien problem nie wiem jak usunąć z paska powiadomień stare linki do już odinstalowanych programów Te linki umiejscowione są w elementach poprzednich Edytowane 25 Stycznia 2006 przez mz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Nie wiem czy to odpowiednia zakładka ale mam pewnien problem nie wiem jak usunąć z paska powiadomień stare linki do już odinstalowanych programów Te linki umiejscowione są w elementach poprzednich Wypowiedz się jakoś dokładniej i jaśniej. :blink: Edytowane 12 Stycznia 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jezeli chodzi o tray systemowy, to te ikony powinny sie usuwa razem z programami, a jak nie to prawym na pasek zadan, wlasciwosci i tam jest dostowowanie (ustawiasz zeby nie wyswietlac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) paskiem powiadomień lub polem systemowym, przedstawiony jest na poniższym obrazku bytuje tam zegar oraz ikony umieszczane przez uruchomione programy (wraz z zakończeniem programu ikona znika), nie ma tam skrótów więc o co tobie chodzi ? Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 paskiem powiadomień lub polem systemowym, przedstawiony jest na poniższym obrazku bytuje tam zegar oraz ikony umieszczane przez uruchomione programy (wraz z zakończeniem programu ikona znika), nie ma tam skrótów więc o co tobie chodzi ? Powiem po kolei Nadolnym pasku prawym klawiszem myszy otwierasz opcję Właściwości następnie w Obszarze Powiadomień wchodzę w Dostosuj i tam są Elementy bieżące i to jest OK ale oprócz tego mam tam ikonki do programów której mam już odinstalowane i chodzi mi o to jak usunąc te śmieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ale te ikonki tam wogole nic nie przeszkadzaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ale te ikonki tam wogole nic nie przeszkadzaja :)ale chciałbym je usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ale po co?, czy przeraza cie az tak bardzo swiadomosc ze one tam sa? chociaz ich nigdzie indziej nie widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 też jestem ciekawy jak to zrobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ale po co?, czy przeraza cie az tak bardzo swiadomosc ze one tam sa? chociaz ich nigdzie indziej nie widac?Powiedzmy że mówia o przeszlości - co było instalowane na kompie a ja nie chciałbym żeby to wyszło dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No to klikasz prawym przyciskiem myszy na pasek zadań/ właściwości/ Dostosuj/ i zaznaczasz sobie programiki które chcesz ukryć (trzy opcje): 1. Ukryj gdy nieaktywne 2. Zawsze ukryj 3. Zawsze pokaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No to klikasz prawym przyciskiem myszy na pasek zadań/ właściwości/ Dostosuj/ i zaznaczasz sobie programiki które chcesz ukryć (trzy opcje): 1. Ukryj gdy nieaktywne 2. Zawsze ukryj 3. Zawsze pokaż lepiej przeczytaj dokładnie o co pytałem - taki łoś to nie jestem żeby tego nie wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 aha wreszcie zrozumiałem o co tu chodzi nie wiem czy mozna to czymś ununąc Powinno pomóc czyszczenie rejestru win Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 aha wreszcie zrozumiałem o co tu chodzi nie wiem czy mozna to czymś ununąc Powinno pomóc czyszczenie rejestru win czyszczenie rejestrów już przerabiałem - w sumie od tego rozpocząłem - ale to niestety nie pomaga - te skróty muszą siedzieć w innym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 nie mam pojecie jak to usunac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a moze tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 tym powinno sie dac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 nie wiem nie instalowalem, bo mnie tam te ikony co ich nie ma ;] to nie przeszkadzaja ;] a z pomoca jak zwykle przyszszlo google ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 nie wiem nie instalowalem, bo mnie tam te ikony co ich nie ma ;] to nie przeszkadzaja ;] a z pomoca jak zwykle przyszszlo google ;] zainstalowałem - całkiem całkiem programik - ale ikonki zostały co za uparte bestyjki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.marek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify Skasować IconStreams i PastIconsStream Uruchomić Menedżer zadań /procesy i zakończyć proces "explorer.exe" i ponownie go włączyć (explorer.exe) I wtedy dopiero uruchomić kompa od nowa. I problem z głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 regedit HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\TrayNotify Skasować IconStreams i PastIconsStream Uruchomić Menedżer zadań /procesy i zakończyć proces "explorer.exe" i ponownie go włączyć (explorer.exe) I wtedy dopiero uruchomić kompa od nowa. I problem z głowy :) wielkie dzięki - faktycznie po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...