markomarecki1 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 witam Chcę dokupić 512 ramu ale niestety niemam zielonego pojęcia jaką pamięć mam kupić by to wszystko działało razem bo są ddr dimm,sdram dimm,rimm,simm,a takich jak moje nie widzę.Bardzo bym prosił by mi ktoś pomógł jaką mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i to najlepiej z allegro oraz gdzie jaką włożyć do płyty głównej Dziękuję za wszelką pomoc Markomarecki1 Mam 2 pamięci po 256 chyba firmy elixir. w programie EVEREST pisze o nich tak:DDR SDRAM, PC210(133mhz),64 bit, sstl 2,5,szybkość odświerzania zredukowana(7,8us),Self-refresh a w drugiej normalna (15,625us),Self-Refresh taktowanie pamięci 133MHZ 2.5-3-3-6(CL-RCD-RP-RAS) 100MHZ 2.0-2-2-5(CL-RCD-RP-RAS) Differential clock input-obsłuNSgiwane Mam płytę główną GIGABYTE GA-K8NS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markomarecki1 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a może te sprzedać a kupić 2 x 512 lub 1 1024 tylko znowu dylemat jaką kupić i jakie obsługuje moja płyta główna i czy to się wogule opłaci czy one są naprawdę szybsze czy to jest niezauwarzalne (szczegulnie w grach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...