cinek204 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam was ... Mam takie pytanie czy dało by rade podłończyć wyświetlacz od przycisku turbo tak aby wyswietlał temperature ze środka obudowy ?? Jak tak to proszę o jakieś schematy instrukcje i co bym potrzebował wiem że napewno czujke a czy coś jeszcze ?? jestem laikiem w takich dziedzinach ale próbuje sie uczyć ... prosze o odp. z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. Co do starego Led to jest tylko wyświetlacz z ręcznym ustawianiem segmentów (z tyłu jest dużo zworek) można to zapiąć pod jakiś sterownik jako pole odczytu temp, polecam jednak gotowe rozwiązania -są tańsze. B) Albo ustaw sobie 2 temperatury np -10* idlle 20* stress i przełączaj przyciskiem turbo. :lol2: (żartuję) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Co do starego Led to jest tylko wyświetlacz z ręcznym ustawianiem segmentów (z tyłu jest dużo zworek)można to zapiąć pod jakiś sterownik jako pole odczytu temp, polecam jednak gotowe rozwiązania -są tańsze. B) ale on nie chce tego POLDLACZYC tylko "podłończyć" - nie zrozumiales pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No jasne nie doczytałem :mur: "podłończyć" nie da się :roll: A na serio to tak jak pisałem. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) sam sie nie dasz :) Idź do sklepu z elektroniką.. i kup sobie kit do samodzielnego montażu pod tytułem .. termometr elektroniczny LED, na układzie ICLXXXX (gdzie X- nie pamietam cyferek). Sam sobie polutujesz.. zmontujes i bediesz sie cieszył.. jeśli zadziała :D swoją drogą.. podłończyć.. to taka forma trzymania czegoś w dłoni czy wtf? :D Edytowane 13 Stycznia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 DZIĘKI WEZME TO POD UWAGE :) JESZCZE RAZ THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jasne ze sie da ale ci ktorzy o to pytaja tego nie zrobia... bo innaczej by nie pytali:) wiec lepiej odrazu pisac "nie":) i wogole to juz bylo XXX razy... pare stron mial ostatni temat:/ next time uzyj "szukaj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tez racja... :) , aczkolwiek głupio wprowadząć w błąd.. ogólnie można by przyjąć że wsyztsko sie da zrobić... tylko sa 2 ale... 1 ale - osoba zainteresowana powinna się conieco znac na tym co chce zrobić... 2 ale - jest to opłacalne... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...