maxik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam mam pytanie mam temp płyty głównej 54C jak pogram trochę w gierki i właśnie w tym sęk co zrobić żeby ją zmniejszyć? narazie zamontowałem wiatrak na cheapset ale to bardzo nic nie dało temperature mierzyłem różnymi programami pomurzcie mi coś z tym zrobić! czy ta temperatura ma być taka??? :mur: Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 od paczatku ;] jaka plyta ? jaki wiatrak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) od paczatku ;] jaka plyta ? jaki wiatrak ? No nie wiem czy od początku bo ja mam ją juz z ponad 2 lata a nazwa jej to ECS K7SEM / K7SOM a ja wgrałem te programy do mierzenia teraz niedawno więc nie wiem czy taka jest od początku:/ :cry: a wiatrak kupiłem na allegro to on http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79095712 czekam na porade.... Pozdro. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez maxik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wiesz...niektóre płyty główne bardzo przekłamują temperatury wiec zobacz tak ,,dotykowo,, czy jest goracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wiesz...niektóre płyty główne bardzo przekłamują temperatury wiec zobacz tak ,,dotykowo,, czy jest goracySprawdzałem cheapset czy jest gorący i nie czułem ze jest gorący więc nie wiem czy to jest prawdziwa temperatura co o tym sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie cheapset tylko chipset albo northbridge mur.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Jeżeli nie jest gorący to go zostaw ale dla pewnosci zdejmij radiatorka z NB i nałórz pasty od nowa bo pewnie zjechana Edytowane 15 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...