Nick126 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Chcę kupić zasilacz i nie wiem co wybrać... Czytałem że im więcej A [nie wiem co to znaczy :D] przy 12V tym lepiej. Wszedłem na allegro i patrze na takie coś Tronje 550W i ma przy 12V 35A. Czyli co, to jest dobry zasilacz ? Nawet taki tagan nie ma przy 12V tyle jakiegos "A" :D http://allegro.pl/show_item.php?item=79508466 Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie, on chyba nawet nie ma 200W. Ile masz kasy na zasilacz, ja polecam huntkeya, delte, fortona, enermaxa, tagana, chiefteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Myślę, że nie jest dobry. Ciężko będzie Ci kupić dobry zasilacz za 100pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Kasy... eee... mało :] max. 100zł... moze troche wiecej jak rodzice dorzucą. To że dobry to ja wiem, tylko jak czytałem w FAQ to zrozumiałem ze im wiecej A tym lepij :lol: Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 To bierz fortona albo delte 350-400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) To że dobry to ja wiem, tylko jak czytałem w FAQ to zrozumiałem ze im wiecej A tym lepij :lol:dobrze zrozumiałeś Edytowane 12 Stycznia 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 To bierz fortona albo delte 350-400W.No zgadzam sie, sam mam Fortrona 350W i jest gitezz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a ja spytam na co autorowi taki mocny zasilacz? do zestawu w sigu ! wysatrczy coś spokojnie 300w!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mocny zasilacz, po to, że MOŻE będe zmieniac komputer w niedalekiej przyszłosci i chciałbym go wtedy przełożyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A co powiecie na ten http://allegro.pl/show_item.php?item=81466400 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 gitarra brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Benito sie bał testować tego Tronje - tym bardziej odradzam. A IMHO Delta 350W, Fortron lub HuntKey 350W (daje 400) styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 za 100 zl kupisz jakies badziewie ale masz 1 rok gwarancji i moze sie zdazyc ze jak nie bedziesz " krecil " nie dozucal za duzo " dodatkow " to i przezyje CIEBIE :PPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 wreszcie spoko cena bvo wczesniej krzyczeli 85zł a teraz wróciło po staremu czyli mega wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 również polecam :D jak zresztą każdego Fortrona :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Benito sie bał testować tego Tronje - tym bardziej odradzam. A IMHO Delta 350W, Fortron lub HuntKey 350W (daje 400) styknie :) jakby to powiedzieć niektóre osoby co się wypowaidają tutaj nie mają pojęcia przecież ten fortron to ciągnie jak stara pani z pod latarni i powiedz czego on ma nie pociągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) jakby to powiedzieć niektóre osoby co się wypowaidają tutaj nie mają pojęcia przecież ten fortron to ciągnie jak stara pani z pod latarni i powiedz czego on ma nie pociągnąć.Na Fortronach 250W bez problemu latają AXP Thoroughbredy z mocnymi grafami :razz: A na 350siątkach ludzie dają Athlony 64 i też dość mocne grafy i jest git Edytowane 13 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 no starczy spojrzeć na mój sig, tylko wkurza mnie max vcore 1,7 ale cóż to tylko 300wat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To mówicie że ten Fortron jest ok? Więc go kupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tak ten Fortron jest jak najbardziej ok!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Już zamówiłem :) nie mogę sie doczekac jak mi go przysla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjot23 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy ten zasilacz pasuje do standardowej obudowy atx? Widze ze ma wiatrak umieszczony na gorze a nie z tylu, więc jak go należy zamontowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No własnie... będzie pasował? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjot23 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Też jestem zainteresowany zakupem tego zasilacza, ale nadal nie wiem czy bedzie pasował. Jak ktoś sie orinientuje to prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 będzie pasował, ten wiatrak po zamontowaniu zasilacza do obudowy będzie na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...