Gość Kaaban Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Ostatnio sprzedalem swoje GoodRAMy bo nie kręcily sie wogule a ja chce dalej ciągnac proca w góre. Na nowe memki mam ok 150zl i teraz sobie kupie 256 (wystarczy mi) a za 5 miechów(urodziny) doloze 512 (takich samych jak te które teraz kupie) zastanawialem sie nad TwinMOS twister 256mb 533MHz cl3 oraz hynixami d43 tylko jakie dokladnie?? gdzie mozna dostac takie jak trzeba?? kazdy mówi co innego... z tego co widzialem to BT-43 i DT-43 tylko jak sie dokladniej sprawdza oznaczenia?? (zaznaczam ze szukalem duzo!) slyszalem tez ze patrioty sie kreca w miare ale nie szukalem o nich zbyt które z tych 2 lepsze będą(do kręcenia rzecz jasna)?? z góy dzienx za odp pozdro Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 kręćliwe 256 nigdy nie zastąpią 512, nawet czterysetek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...