dadziuk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witajcie! Liczę na wszą pomoc. Pewien znajomy poprosił mnie o pomoć w modernizacji komputera. Jego płyta główna jest podobna do tej. Ma on 32 MB pamięci. i zintegrowaną grafikę. Mam więc do was kilka pytań: Gdzie tam się wkłada pamięci :mur: Wydaje mi się ze do tych takich białych slotów ale nie jestem pewien :mur: Czy te pamięci będą pasowały? Jak sie domyślam to ta zintegrowana grafika jest beznadziejna czy da się ją zastąpić jakąś z tych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jak chcesz to mam pamieć sim i grafe jak jesteś zainteresowany to na priv a tak ogolnie to komp jest świetny do czeg on służy(ł) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 hehe pewnie do grania w Quake 4 i Call of Duty 2, po co ci taki zabytek? :) na server? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) To ma być komp dla dzieciaka ;] Żeby mógł sobie pograć w jakieś tam gierki typu mario, wormsy itp. Dzisiaj udało mi się włączyć worms word party :D troche się przycinała ale dało się grać. Jednak czesem gra się wyłanczała <_< nie wiecie z jakiego powdu? Edytowane 12 Stycznia 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 pewnie ma za duże wymagania może jakieś małe OC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Niech ja się tylko dowiem jak się do biosu wchodzi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...