birdman Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) z przeznaczeniem do enduro/xc; rozmiar to najlepiej 2.1 a cena tak do 60zl za sztuke; waze okolo 73kg; Edytowane 12 Stycznia 2006 przez birdman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ktoras z opon firmy Tioga? Moze sa ciut drozsze ale mozna czasami w ladnej cenie dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ktoras z opon firmy Tioga? Moze sa ciut drozsze ale mozna czasami w ladnej cenie dostac konkrety miszczu... konkrety... i to najlepiej poparte jakims doswiadczeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja sie chyba pochlastam ;] Dwa dni temu (czy dzien) odkleilem temat o jednosladach - poszukaj, ostatnio post w nim jest chyba z 6grudnia, wiec dalego nie spadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 tydzień temu kupiłem CONTINENTAL VERTICAL 2,3 zwijana realnie 2.1-2.2, służyć maja mi do enduro, ogólnie nic lepszego nie znajdziesz do 60zł, no najwyżej sa jeszcze z-maxy 2,3 z allegro, tutaj trochę opinii, więcej na googlach. BTW fipa, sezon trwa cały rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 o verticalach slyszalem wiele negatywnych opini a z-maxy sa raczej kultowa pozycja i jesli nic ciekawego nie znajde to je zakupie; zastanawiam sie jednak rowniez nad produktami firm panaracer czy shwalbe; fipa: nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No ale jeśli jest temat o rowerach na prawie 50 stron to miło byłoby, gdyby ten post też tam się znalazł. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 o verticalach slyszalem wiele negatywnych opini a z-maxy sa raczej kultowa pozycja i jesli nic ciekawego nie znajde to je zakupie; zastanawiam sie jednak rowniez nad produktami firm panaracer czy shwalbe; co negatywnego słyszałeś o verticalach? w każdym razie negatywne opinie słyszałem tylko od freeraidowców, ale to nie jest opona stricte do free, więc sie nie dziwie, popatrz na statsy z http://mtbr.com/reviews/tire/ na z-maxami myślałem, ale produkcje zakończyli coś koło 2002(?)( te stare, nie millenium), więc nie wiadomo jak ta guma będzie dzisiaj wyglądać, biorąc pod uwagę w jaki sposób przechowuje sie opony w Polsce. Schwalbe, miękka mieszanka gumy, jak czytam o jakiekolwiek oponie Schwalbe, to zawsze ktoś narzeka, że sie szybko ścierają. Panaracer, to chyba tylko Fire XC Pro, jak znajdziesz. Troche przyciężkie. Mi jakoś bieżnik nie przypasił, więc z nich zrezygnowałem, jak byś uciułał więcej kasy, to bierz NBX'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No ale jeśli jest temat o rowerach na prawie 50 stron to miło byłoby, gdyby ten post też tam się znalazł. EOT.a skoro ten temat jest o oponach to bylo by milo zebys wypowiadal sie na temat a nie pisal tu swoje przemyslenia ktore malo kogo interesuja; ograniczylem wybor: panaracer fire xc pro czy schwalbe sport jimmy? na mtbr panaracery maja spoko opnie ale o schwalbe nie ma nic (jest tylko jimmy i malo opini) ktos uzywal tych schwalbe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja jezdze na tiogach od 2 lat ... Zajebiste opony. Teraz na zime mam z wkretami i spisuja sie zajebiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja jezdze na tiogach od 2 lat ... Zajebiste opony. Teraz na zime mam z wkretami i spisuja sie zajebiscie.jaki model? gdzie na nich jezdzisz? ile jezdzisz? jaki maja przebieg? jaki stan bieznika? jak z przyczepnoscia na roznych powierzchniach i w roznych warunkach? jak z odponoscia na przebicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja smigam na Ritchey Z-Max 2.1 (przód), Maxxis High Roller Type R (tył) i bardzo sobie chwale. Maxixis sie bardzo ładnie wgryza w teren. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 poszukaj jakis Kenda :) tanie oponki i w miare dobre :) do trialu takze uzywane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) moze coyote? mialem je kiedys i sa calkiem spoko no i tanie:) Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Obecnie mam Panaracer Fire + Smoke - oponki się mało ścierają, kosztowały ok 60zł sztuka - przednia mogłaby lepiej trzymać w zakrętach, ale moga być - zmieniam na Continental Explorer Supersonic, bo chcę coś lekkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 poszukaj jakis Kenda :) tanie oponki i w miare dobre :) do trialu takze uzywane :) kenda cross coutry 2,1 - mam ją obecnie, 2 razy w zimie jezdzilem na niej - nawet niezle mi sie na niej jezdzi ;) Niestety przy ostrym chamowaniu na sniegu\ z gorki strasznie sie slizga ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...