upupaepops Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 witam serdecznie!! Zwracam sie z prośbą o pomoc. Podczas regulaminowego odkurzania kompa spadła mi końcówka odkurzacza i uszkodziła kondensatorki :mur: (patrz fotka) na tejże karcie. http://img477.imageshack.us/img477/8089/hpim15613kn.jpg MOże ktoś z Was posiada taką kartę uszkodzoną skazaną na wieczny odpoczynek i za kilka złociszy pomógłby mi naprawić moj egzemplarz, lub też ktoś z Was wie gdzie mógłbym sie skierować aby mi to naprawiono. W 3 serwisach powiedziano mi, że nie ma kondensatorków tego typu w sprzedaży... Niech dramaturgii doda fakt, że jest to egzemplarz w pełni modowalny na 16/6.... Pozdrawiam i dzięki za każdą informacje... Aj..dodam tylko, ze jestem z Wrocławia. Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 jak uszkodziłeś te kondesatory , kompletnie mają urwane nóżki , mógłbym naprawić karte , ale wstawiłbym nieco większe gabarytowo kondesatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upupaepops Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie maja nozek gdyz w jedym z serwisow najpierw je wylutowali, a potem zorientowali sie, ze nie maja takich kondensatorow jakich trzeba. Teraz sa one przyczepione na butapren i czekaja na zamiane. Jesli ni euda mi sie znalezc oryginalnych zamiennikow to zglosze sie do Ciebie i ustalimy co i jak z naprawa by bylo. Dzieki i pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 jak je wylutowali to nóżki powinny być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 jezeli juz cos urwales z karty to nie baw sie w prowizorke tylko wyslij karte do profesjonalistow, polecam www.mtec.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...