X-(L) Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 mam pytanie do znawców tematu. zakupiłem polisingowy HP vectra, zainstalowałem system i klawiatura mi nie chodzi. Klawiature dostalem Compaq KB-9860 ale sterowników do niej nigdzie nie ma :(. Jak podłączam inną klawiature to wszystko działa, a jak jest ta podlaczona to sa następujące objawy: - klawiatura prawie w całości nie funkcjonuje, tzn np nie można pisać. - nie działa w myszy prawy klawisz tak normalnie tylko najpierw trzeba lewym zaznaczyć ikone a pozniej prawym, dodatkowo wszystko działa tak jakby control był wciśnięty, np jak zaznacze sobie lewym jedna ikona i chce zaznaczyc teraz inne to najpierw musze odnaczyc pierwsza, bo tak to zaznaczaja sie obie. Przy podłączeniu klawiatury z drugiego kompa wszystko gra, mysz też. nie wiem co jest grane.... :mur: Z ta klawiaturą miałem już problem przy instalacji WinXP, nie chciał się nacisnąć enter w instalatorze (tam gdzie sie wypiera czy chcesz zainstalowac[enter] czy naprawic[R], czy wyjść [F3] Da sie cos zrobic zyby klawiatura nie szła do smieci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 NO mozesz ją wyżucić do kosz. Na to się już chyba nic nie poradzi <_< No i trudno. albo mam jeszcze jeden pomysł możesz zawiesić na suficie. Moji koledzy tak robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-(L) Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ale to ze nie da sie np pisac to bym przezyl, tylko dlaczego ma ona taki wplyw na myche jak wyżej opisałem????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...