AlexB Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Co wy na to, wersja dla modderow ;) z wieksza kasiora. Calkiem przyjemny tylko szkoda ze bez podswietlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 kurna kciałbym takie cóś w mojej puszce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 bajerek fajny ;) ale czy ja wiem czy to warte zachodu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 i tej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 te fotki sycą - bardzo ladny. Tylko to juz trzeba miec troche gotowki, najczesciej dyski sa na jednym z ostatnich miejsc na liscie do wymiany czesci w kompie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jak zwykle będzie to robiło za "fajny gadżet" niż za sprzęt codziennego użytku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Fajniutki tylko ta cena!!!! I ciekawe czy jest tak głośny jak jego poprzednik!! Bo tamte chodziły jak URSUSY!!!hihi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ooooo.... łooooo.... aaaaaaa..... uuuuu.... yeeeeeaaaaaa.... hmmmm....mmmmmm.... MMMmm... OCH YEAH YEAH YEAH!... AAAAaaaaaAAAaaaaCH... /kap kap kap/ odgłosy z oglądania zdjęć. piłem herbate, wylała się :] booooskie... ja to kce ja to kce! :[ buhuhuhuuu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 piękność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 najczesciej dyski sa na jednym z ostatnich miejsc na liscie do wymiany czesci w kompie hehe, a u mnie takowy jest na pierwszym miejscu. Ja sie tylko zastanawiam gdzie jeszcze producenci wstawia szybke i podswietlenie...Za zaawansowanie techniczne brawa, Obudowa to rzecz drugorzedna, bo i tak dysk siedzi w budzie i go nie widac. No i cena, 1200 za 150GB...mam mieszane uczucia:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Fajny ale jak to oglądać w czasie pracy, można zrobić jakieś lusterko z podświetleniem pod kątem 45* i wtedy wypas (kiedyś były tak robione cd'ki stacjonarki żeby było widać płytkę). Ogólnie dla mnie BOMBA. :rolleyes: Cena :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jeśli fascynuje Cie wpatrywanie się w krecace się talerze i ruszającą sie głowicę.. to tak :lol: ja tam wolę patrzeć w ekran jak siedze przy kompie :). no ale różne sa ludzkie potrzeby :D... dysk jest ładny, nie powiem... ale kupiłbym go sobie w momencie gdyby cała reszta mojego kompa kosztowła około 6..7..tysiecy... a tak.. to po co.. montowac do wiejskiej obudowy rolsroysowy dysk twrady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...